Tue10272020

Poslednja izmena:10:58:48 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Održana NIS otvorena škola tenisa na Zlatiboru

Održana NIS otvorena škola tenisa na Zlatiboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

Otvorena škola tenisa, koju zajedno organizuju kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS), nastavlja da raduje mališane širom naše zemlje. Ovog vikenda besplatna škola tenisa održana je na centralnom trgu na Zlatiboru, gde su deca svih uzrasta imala priliku da sa vrhunskim trenerima vežbaju i uče teniske poteze.

Mali sportisti su koristeći rekete, lakše loptice, i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, pokazali borbenost i takmičarski duh, dok su kroz igru i druženje usvajali osnovne sportskih vrednosti - rad i težnju za usavršavanjem, postizanjem rezultata i fer-plej. Po završetku školice, kao znak zahvalnosti na učešću, deci su dodeljene diplome.
U okviru društveno odgovornog poslovanja i slogana „Budućnost na delu“, NIS na ovaj način pomaže u otkrivanju mladih talenata i njihovom razvoju, promovišući zdrav način života i pravilan razvoj mladih.
NIS i TSS već petu godinu za redom organizuju besplatne otvorene škole tenisa za decu, s ciljem da promovišu tenis među najmlađima i očuvaju kvalitet belog sporta u Srbiji. Akcija će se nastaviti do kraja letnjeg raspusta, a već naredna stanica biće Gračanica.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar