Tue10272020

Poslednja izmena:10:58:48 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO NIS otvorena škola tenisa posetila Gračanicu

NIS otvorena škola tenisa posetila Gračanicu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

Nova stanica NIS otvorene škole tenisa ovoga puta je bila Gračanica. Veliki broj mališana okupio se 16. i 17. avgusta u sportskom centru Gračanice, gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

Besplatna škola tenisa bila je prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“, a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč.
Dvodnevno druženje proteklo je u znaku sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca iz Gračanice pokazala su i oduševljenje zbog toga što je ovaj teniski karavan posetio i njihov grad. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije dodeljene su diplome.
NIS i Teniski savez Srbije organizuju besplatne škole tenisa već petu godinu za redom, a promocija dečijeg sporta, zdravlja i pravilnog razvoja mladih deo je NIS-ovog društveno-odgovornog poslovanja, i realizuje se pod sloganom „Budućnost na delu“. Nakon uspešno realizovane besplatne škole tenisa u Gračanici, teniski karavan posetiće i Zrenjanin, Ćupriju, Jagodinu i Suboticu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar