Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA IZLOŽBE Vesna Milošević u susret ostvarenju sna - odlaska na New York Fashion Week

Vesna Milošević u susret ostvarenju sna - odlaska na New York Fashion Week

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

Povodom odlaska na New York Fashion Week, Vesna Milošević istakla je da je to veliki izazov za stvaranje nove kolekcije, kao i da joj njeno predstavljanje na ovoj prestižnoj Nedelji mode predstavlja veliku inspiraciju za rad. Vesna ima velika očekivanja i u tom duhu je i dizajnirala i stvarala i haljine i nakit. New York Fashion Week smatra velikim ciljem te se tako stvorila i pozitivna i stvaralačka energija koja je dominantna u njenom životu.

- Zaista sam počastvovana što sam pozvana na NYFW i naravno da je to ogromna čast i ostvarenje ličnog sna. Preneću vam sve utiske kada se vratimo. Serbia Fashion Week je zaslužan za mnoge napretke u mom stvaranju, svako izlaganje i nova kolekcija su na njemu bili zapaženi i davali mi dodatnu energiju za rad i uplovljavanje u dublje umetničko kreativne poduhvate. Baš na Serbia Fashion Week-u sam imala priliku da od stvaranja umetničkog nakita proširim svoje kreacije i na haljine i muška odela. To je bio ogroman korak ali sam jako puno radila i trudila se da i kroz njega pokažem lični pečat, kao i u nakitu. Svaki komad je deo pozitivne energije. Mislim da od toga i zavisi kako će drugi to videti i doživeti - - izjavila je Vesna Milošević.
Vesna je mladim dizajnerima poručila da se prijave na sledeći Serbia Fashion Week koji će biti održan u novembru i počnu makar sa manjim kolekcijama. Za par sezona ako iskreno i sa ljubavlju to rade moraju biti zapaženi. Tada se dobijaju ponude za izlaganje na drugim Fashion Week-ovima u svetu. SFW omogućava svojim ugovorima gostovanja naših dizajnera od Pariza, Milana, New Yorka, do Kine i Rusije kao i mnogih drugih Evropskih zemalja.
Nova kolekcija vesne Milošević inspirisana je i dalje glamurom, ali povezana sa prirodom, duhom nastanka...boje su sve nijanse mora - tirkizne ka dubokoj plavoj i smaragdno zelenim tonovima. Tu su uvek natur boje kože i crna. Rađena je za jednu femme fatale ženu 21.veka, ali prirodnu u duhu poput Eve u ovom dobu. Kolekcija zato i nosi ime "Green Eve".
Kada se vrati iz New Yorka, Vesnu očekuju još dve revije u Srbiji, jedna u Narodnom pozorištu u Beogradu i druga na Serbia Fashion Weeku, tako da će celu njenu kolekciju moći da vide i ljudi iz Srbije.
Usled uspešne saradnje sa Moskvom, Vesna, očekivano planira da deo plasira i na rusko tržište.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com