Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Vršac u fokusu - foto konkurs Turističke organizacije Vršac

Vršac u fokusu - foto konkurs Turističke organizacije Vršac

  • PDF

Turistička organizacija Vršac raspisuje foto konkurs „VRŠAC U FOKUSU“. Cilj konkursa je promocija manifestacije „59. Dani berbe grožđa“ i turističkih potencijala Vršca. U periodu od 16. do 23. septembra učesnici šalju fotografije u inbox na Facebook stranici Turističke organizacije Vršac.

Nakon završenog perioda za slanje fotografija, organizator će objaviti fotografije u posebnom albumu. Javno glasanje biće organizovano na navedenoj Facebook stranici od 24. do 30. septembra 2016. godine.
Tri fotografi je sa najvećim brojem lajkova po okončanju glasanja biće nagrađene.
Pravo na učešće imaju svi koji pošalju fotografi je u skladu sa gore navedenim pravilima konkursa, imaju više od 18 godina i lajkovali su Facebook stranicu Turističke organizacije Vršac. Jedna osoba može poslati više fotografija na konkurs, ali nagrađena može biti samo jedna fotografija istog autora.
Učesnici fotografijom treba da prikažu svoj doživljaj manifestacije „59. Dani berbe grožđa“.
Fotografija treba da je načinjena u Vršcu u periodu od 16. do 18. septembra 2016. godine i da se šalju isključivo u elektronskoj formi u inbox stranice Turističke organizacije Vršac.
Veličina fotografi je ne sme biti manja od 2MB; format: JPG; orijentacija: landscape.
Fotografije ne smeju sadržati potpis, žig, natpis ili slična obeležja. Uz fotografiju neophodno je u istoj poruci dostaviti ime i prezime autora, adresu, e-mail adresu, kontakt telefon i naziv fotografije.
Sve podatke organizator će koristiti isključivo u svrhe realizacije konkursa.Organizator zadržava pravo da fotografi je koje smatra neprimerenim ili neadekvatnim ne objavi. Učešćem na konkursu učesnici sva prava nad fotografijom dobrovoljno ustupaju Turističkoj organizaciji Vršac.
Organizator će objaviti poseban album sa pristiglim i izabranim fotografijama. Glasanje se vrši putem
lajkova isključivo u tom albumu.
Pobeđuje fotografija sa najvećim brojem lajkova, a dve sledeće će takođe biti nagrađene. Prva donosi mogućnost autoru vikend boravak i polupansion u hotelu u Vršcu, uz obilazak grada sa turističkim vodičem, druga večeru za dve osobe u jednom od vršačkih restorana, a treća degustaciju vina za dve osobe u jednom od vinskih podruma.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com