Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vrščani u Temišvaru pozvali goste na 59. Dane berbe grožđa

Vrščani u Temišvaru pozvali goste na 59. Dane berbe grožđa

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija Vršca organizovala je u četvrtak, 08. septembra 2016. godine, u restoranu "Lloyd" u Temišvaru, promociju manifestacije 59. Dani berbe grožđa, koja se održava u Gradu grožđa i vina od 15-18. septembra. Događaju je prisustvovao gpspodin Lazar Manojlović, generalni konzul u Temišvaru/Rumuniji, a iz Vršca brojnim rumunskim novinarima obratili su se Julkica Mitrašinović, član opštinskog veća zadužena za turizam i Tatjana Palkovač, direktor Turističke organizacije Vršca.

Zdravicu i najavu manifestacije 59. Dani berbe grožđa uputio je i Vinko Lozić uz pratnju tamburaškog orkestra. Degustaciju vršačkih vina, uz interesantne vinske besede upotpunio je vitez vina Nikola Cuculj, a iz Vršca je u Rumuniju stigao glas da su svi dobrodošli na ovogodišnji Grožđebal.
Kod rumunskog žitelja vlada veliko interesovanje za posetu Vršcu u "Dane berbe grožđa", te je promocija pored atraktivne lokacije u samom centru Temišvara, nastavljena i u tržnom centru "Julius Mol", gde su posetiocima podeljeni flajeri sa kompletnim programom manifestacije na rumunskom jeziku.

Tekst: Jasna Živković
Foto: Constantin Duma

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com