Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Najposećenija akcija Ladies Night u Srbiji u Areni Cineplex

Najposećenija akcija Ladies Night u Srbiji u Areni Cineplex

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Na premijeri filma "Beba Bridžit Džons" u Areni Cineplex, održanoj u četvrtak, 08.09.2016. godine, zabeležena najveća posećenost u Srbiji tokom akcije "Ladies Night", koja je podrazumevala premijeru filma i sjajne poklone za dame.

Svaka posetiteljka dobila je na poklon časopis “Lepota i zdravlje”, kao i vaučere za popust na kutiju ekskluzivne kozmetike, Glam Box, a najsrećnije dame, one koje su sele na "srećna sedišta", dobile su i kutiju ekskluzivne kozmetike, Glam Box na poklon!
Uz sjajan film i poklone koji su definitivno iznenadili Novosađanke, vladala je odlična atmosfera u punoj sali najvećeg kapaciteta u Areni Cineplex.
Arena će nastaviti da iznenađuje svoju publiku u narednom periodu uz niz novih akcija poput "Muških večeri - ARENA MEN", uvek aktuelne akcije "Porodični vikend", kao i uz brojne svečane premijere domaćih filmova koje nas očekuju u narednom periodu i druženje sa glumcima.
Prva premijera u nizu je "Dnevnik mašinovođe", 15. septembra kada će se autorska i glumačka ekipa filma pokloniti novosadskoj publici, a već 5. oktobra, imaćemo priliku da premijerno u Novom Sadu pogledamo film "Jesen samuraja" uz celovečernje druženje sa glumcima ovog filma. Karte za obe premijere su u pretprodaji i mogu se nabaviti na blagajnama Arene Cineplex.

Jelena Galetin

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com