Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Prva organizovana poseta turista iz UAE

Prva organizovana poseta turista iz UAE

  • PDF

Strateški za Srbiju sve bitnije i interesantnije tržište је upravo tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), što je podstaklo Turističku organizaciju Srbije (TOS) da se nekoliko godina za redom predstavlja na međunarodnim turističkim smotrama i približi turističku ponudu naše zemlje potencijalnim turistima iz UAE.

Iz godine u godinu sve veći broj individualnih turista dolazi iz UAE u Srbiju i reč je uglavnom o putovanjima porodica sa decom.
Od 09.09. do 13.09.2016. u Srbiji je boravila prva organizovana grupa turista koja je oformljena kroz saradnju TOS-a, turističke agencije Glob Metropoiten iz Beograda I Al Ain Oasis Holidays iz Abu Dabija. Gosti su imali priliku da uživaju u prirodi Zlatibora i Uvca, ali i da se oprobaju u ekstremnim sportovima (paraglajding, rafting). Takođe su obišli i Beograd sa svojim znamenitostima.
Gosti nisu krili svoje oduševljenje tursitičkim atrakcijama Srbije i najavili su ponovni dolazak u želji da upoznaju i ostale krajeve Srbije. Najjači utisak koji su poneli turisti iz UAE svakako je bila fascinacija prirodnim bogatstvima, ali i gostoprimstvom našeg naroda.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com