Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM SB Merkur predstavila svoje usluge i kapacitete u Stokholmu

SB Merkur predstavila svoje usluge i kapacitete u Stokholmu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Predstavnici Merkura, Miodrag Miljković, rukovodilac marketinga i Slađana Marjanović, referent ino prodaje, održali su juče prezentaciju u Stokholmu. Pred velikim brojem predstavnika turističkih agencija, turističkih radnika ali i direktih putnika i predstavnika medija predstavljene su usluge i kapaciteti Merkura kao lidera kada je zdravstveni i spa turizam u Srbiji u pitanju.

Organizator ovog događaja bio je tur operater Latitude travel, sa kojim je Merkur već započeo poslovne pregovore u maju ove godine. Naime, menadžer prodaje Latitude travel-a Anika Soderblom nakon posete Vrnjačkoj Banji i Merkuru, inicirala je prezentaciju i okupila svoje saradnike iz turizma, kako bi ih upoznala sa potencijalima Merkura pod sloganom „Jedno mesto, veliki broj mogućnosti“
- Aktivnosti Merkura na švedskom tržištu tokom ove godine izazvale su velikp interesovanje, što govori da Merkur poseduje kvalitet koji je potreban da zadovolji zahteve švedskih turista. Iako je Švedska novo tržište za nas, brz razvoj događaja ukazuje da je menadžment Merkura definisao adektvatne strategije prodaje, promocije i komunikacije kada je Švedska u pitanju - izjavio je Miljković.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com