Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Tri priznanja za Sombor na Sajmu turizma u Novom Sadu

Tri priznanja za Sombor na Sajmu turizma u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Turistička organizacija Sombora predstavila je na uparvo završenom 49. Međunarodnom sajmu turizma, u Novom Sadu, bogatu turističku ponudu svoga grada u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine. Akcenat je ovoga puta bio na kulturnoj, ugostiteljskoj i etno ponudi, ponudi smeštajnih kapaciteta, kao i predstavljanju Specijalnog rezervata prirode “Gornje Podunavlje” i sportske ponude grada.

Na 49. Međunarodnom sajmu turizma tri turistička objakta u Somboru dobila su prestižne nagrade za kvalitet. Dobitnik Zlatne medalje i Povelje za turističko domaćinstvo i gastronomiju je „Naš salaš“ iz Sombora, za riblje specijalitete dobitnik je čarda „Andrić“ Sombor i za kvalitet i raznovrsnost usluge u etno restoranu dobitnik je etno restoran „Fijaker „ Sombor.
Sajam turizma je pored turističke ponude naše zemlje prezentovao i destinacije u Crnoj Gori, Grčkoj, Hrvatskoj, Republici Srpskoj i Sloveniji, a ovogodišnji partner sajma turizma je bila Republika Crna Gora.
Pored Međunarodnog sajma turizma, organizovani su i sajam lova, ribolova i sporta, šumarstva, hortikulture, „Eko-svet“i sajam konjarstva.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com