Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Međunarodni Festival turističkih publikacija Kofer slova za vikend u Kruševcu

Međunarodni Festival turističkih publikacija Kofer slova za vikend u Kruševcu

  • PDF

Proteklih jedanaest godina takmičili smo se, družili i razmenjivali mišljenja i ideje na, širom Srbije prepoznatljivoj manifestaciji, „Izložba turističkih publikacija Srbije“. Nakon proslavljenog jubileja ove manifestacije 2014. godine, odlučili smo se za izvesne promene, tako da smo 2015. godine prevazišli dosadašnje okvire i organizovali Međunarodni Festival turističkih publikacija „Kofer slova“.

Ovogodišnji Festival, 12. po redu (održava se 14. i 15. oktobra), takmičarskog je karaktera, namenjen turističkim organizacijama, koje mogu konkurisati za nagradu u devet kategorija. Mogu učestvovati i u revijalnom delu, jer Festival je otvoren za građanstvo sa ciljem da se upoznaju sa turističkim destinacijama u Srbiji kroz štampani propagandni materijal.
Organizacijom ovog Festivala Turistička organizacija grada Kruševca želi da ukaže na vrednost postojanja turističkih organizacija i njihovog konstantnog truda jer zaista nije lako osmisliti turističku ponudu i sve to upakovati u par stranica, a nakon toga čekati efekat svog rada. Festival je mesto na kome će se razmenjivati ideje, prezentovati turistički potencijali i afirmisati dizajneri, fotografi i autori publikacija, da na kreativan način iskažu sebe i predstave svoje gradove i opštine u najboljem svetlu.
Svečano otvaranje festivala je zakazano za 14. oktobar u 12 časova u Velikoj sali Narodnog muzeja u Kruševcu.

Dragana Kostić,
Turistička organizacija grada Kruševca
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com