Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Američki online magazin Jetsetter.com preporučuje: Posetite Srbiju

Američki online magazin Jetsetter.com preporučuje: Posetite Srbiju

  • PDF

Popularni američki online magazin Jetsetter.com je objavio članak u kom poziva čitaoce da posete Srbiju i njenu prestonicu, kao jednu od 9 najinteresantnijih turističkih destinacija u Evropi za ovu jesen. Srbija se u ovom članku nalazi na listi rame uz rame sa Barselonom, Berlinom, Cirihom, Portom i drugim poznatim destinacijama.

Jetsetter magazin jedno je od čitanijih online izdanja u Americi sa preko milion pregleda dnevno. Objava u ovom magazinu rezultat je prve posete američkih medija Srbiji, koji je Turistička organizacija Srbije sprovela početkom ovog meseca. Povod organizaciji ovog studijskog putovanja je bio nastavak promotivne kampanje turizma Srbije na tržištu SAD, a u vezi sa uspostavljenom direktnom avionskom linijom između Njujorka i Beograda.
Jetsetter.com, turistički online magazin koji kroz izabrane teme predstavlja turističke destinacije i specifične načine života širom sveta, čitaoce poziva da u Beogradu pođu u obilazak Kalemegdana, Ade Ciganlije, muzeja Nikole Tesle, da posete Bemus ili Beogradski Jazz festival, i nikako ne propuste pozitivnu atmosferu naše prestonice.
Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u Srbiji je u razdoblju januar-avgust 2016. godine boravilo preko 18.000 turista iz SAD, što predstavlja rast od 17,4% u odnosu na isti period prethodne godine.
Ceo tekst možete pročitati na sledećem linku The Best Cities to Visit in Europe this Fall.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com