Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Nagrada za Turističku organizaciju Vršac

Nagrada za Turističku organizaciju Vršac

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Turistička organizacija Vršca učestvovala je na XII Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ koji je bio održan u Kruševcu proteklog vikenda 14. i 15. oktobra 2016. godine.

Na svečanosti povodom obeležavanja Dana grada Kruševca 14. oktobra u Narodnom muzeju u tom gradu dodeljene su i nagrade za najbolje u oblasti turizma.
Turistička organizacija Vršca primila je priznanje i treću nagradu u kategoriji za jednolisnu turističku publikaciju.
Set jednolisnih turističkih publikacija o Vršcu, koje oslikavaju kulturu, smeštaj i gastronomiju, Gradski park i zaštićeni prirodni rezervat Šušarau, bio je primećen, kao lepo upakovana ponuda za svakog turistu.
Kriterijumi za dodelu nagrada bili su promocija i unapređenje turističkih publikacija, isticanje autentičnosti gradova kroz publikaciju, kvalitet i originalnost sadržaja i fotografija kao i kvalitet štampe.
Ova manifestacija, koja ima međunarodni karakter okupila je preko 50 turističkih organizacija iz Srbije, a i nekoliko njih došlo je iz regiona (Bugarske, Slovenije, Rumunije..)
„Kofer pun slova“ je bila prilika da turistički poslenici razmene ideje, kao i da na kreativan način predstave svoje gradove i opštine u najboljem svetlu.

Tekst i fotografije: Jasna Živković

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com