Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Izložba 52 ukusa Srbije na Zlatiboru

Izložba 52 ukusa Srbije na Zlatiboru

  • PDF

Od 21-28.10.2016. godine, izložbu Turističke organizacije Srbije pod nazivom „52 ukusa Srbije“ posetioci će imati priliku da vide na Zlatiboru na Kraljevom trgu. Ova izložba edukativnog karaktera, upoznaje posetioce sa gastronomskom ponudom Srbije i gastronomskim manifestacijama i to kroz 27 regija.

Turistička organizacija Srbije (TOS) je nakon velikog uspeha brošure „52 vikenda u Srbiji“, odlučila da bogatu gastronomsku ponudu naše zemlje predstavi kroz brošuru „52 ukusa Srbije“.
U okviru promotivne kampanje ,,Moja Srbija“, a nakon istoimenog karavana koji je prošao kroz 13 gradova naše zemlje, TOS je organizovao izložbu pod nazivom „52 ukusa Srbije“. U toku septembra meseca izložba je organizovana u Leskovcu u vreme trajanja gastronomske manifestacije „Leskovačka roštiljijada“, na Promenadi u Vrnjačkoj banji, u vreme manifestacije ,,Dani Berbe grožđa“ u Vršcu, kao i prilikom dodele nagrada u turizmu “Turistički cvet“ u Muzeju istorije Jugoslavije.
Kampanjom „Moja Srbija“ TOS promoviše turističku ponudu Srbije namenjenu domaćim gostima, koji pokazuju sve veće interesovanje za odmor u svojoj zemlji. Na nivou prvih 8 meseci 2016.godine u Srbiji je boravilo 14% više domaćih gostiju, koji su ostvarili 15% više noćenja u odnosu na isti period prethodne godine.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com