Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vršački Dani berbe grožđa kandidat za Najbolju turističku manifestaciju u Srbiji

Vršački Dani berbe grožđa kandidat za Najbolju turističku manifestaciju u Srbiji

  • PDF

U okviru akcije “Najbolje iz Srbije 2016” manifestacija Dani berbe grožđa Vršac ove godine takmiči se u kategoriji 23. za Najbolju turističku manifestaciju u funkciji promocije turizma Srbije. Uverena da zaslužuje ovu prestižnu nagradu, Turistička organizacija Vršac poziva sve one koji su posetili ovu kultnu vinsko-hedonističku manifestaciju da glasaju za Dane berbe grožđa Vršac na sledećem linku: http://bit.ly/2eUJAZN.

Dodelu nagrada "Najbolje iz Srbije 2016“ organizuju Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a konkurs traje do 6. novembra 2016. godine. Više informacija na www.najboljeizsrbije.rs.
Vršačka Berba prerasla je u veliku i veoma posećenu manifestaciju, najveću i najlepšu, ne samo u ovom gradu, nego i u čitavom regionu. Broj posetilaca za četiri dana trajanja manifestacije procenjuje se na oko 150.000. Vrščanima i posetiocima ovog vinskog grada nudi se kvalitetan sadržaj i bogat kulturno-umetnički program.
Tokom manifestacije toči se vino, izlaže se grožđe, predstavljaju se vinari iz zemlje i inostranstva, održavaju se brojni koncerti, sportska takmičenja, dečji maskembal, bira se „Vinska lepotica“. Najatraktivniji deo programa je karneval sa više od 800 učesnika iz nekoliko zemalja, Bacanje grožđa iz aviona i odlazak na Put vina kroz nepregledne plantaže vršačkih vinograda i degustacija vina i nekom od brojnih vinskih podruma
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com