Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Predstavljanje Srbije na 8. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Predstavljanje Srbije na 8. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

  • PDF

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavlja objedinjenu turističku ponudu Srbije na 8. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji se održava u hali „Šumadija sajam“ u Kragujevcu od 24. do 26. novembra 2016.godine.

U centralnom delu hale Šumadija Sajma TOS predstavlja celinu turističkih potencijala, kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih bogatstava naše zemlje, kao i ponudu seoskog turizma Srbije.
Na štandu TOS-a posetioci sajma će biti u prilici da se upoznaju sa atraktivnom ponudom banja Srbije, mogućnostima za kvalitetan zimski odmor u planinskim centrima, predlozima za aktivan odmor u prirodi, ponudom seoskog turizma, manifestacijama i sve bogatijim turističkim programima gradskih centara.
Sajam i ove godine okuplja brojne izlagače među kojima su turistički centri, banjska i klimatska lečilišta, nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, turističke agencije, ostali subjekti turističke industrije koji indirektno učestvuju u razvoju i plasmanu turističkih proizvoda, kako na domaćem tako i na inostranim tržištima.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com