Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Zlatibor pripremio spektakularnu ponudu za novu sezonu

Zlatibor pripremio spektakularnu ponudu za novu sezonu

  • PDF

Velika kampanja Turističke organizacije Zlatibor vezana za promociju zimske sezone 2016/17, ulazi u završnicu. Nakon promocije na 8. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, Konferencije za medije u prostorijama UNS u Beogradu, nastupa na Sajmu “Priroda i zdravlje” u Ljubljani, te predstavljanja na Sajmu turizma u Sankt Petersburgu, drugom po veličini ruskom gradu, jasno je da će to doneti odličan “feed back”, te da će Zlatibor i ove godine biti regionalna prestonica zimskog turizma.

Tome u prilog govore nastojanja JP Skijališta Srbije da će Ski centar Tornik biti u funkciji čim to vremenski uslovi dozvole (najava “Ski openinga” je za 22.do 24. 12.), kao i Kompanije Er Srbija, koja je najavila nove letove iz Moskve i Sankt Petersburga za Beograd u vreme zimske turističke sezone. Konačno, nakon izgradnje ključne deonice od Beograda do Zlatibora: Ljig - Preljina, koje putovanje na ovoj deonici skraćuje i olakšava, jasno je da će se na Zlatiboru i ove sezone beležiti rekordi po posećenosti.
Uvertira za novogodišnji spektakl na zlatnoj planini počenje organizovanjem prvog festival pod nazivom “Šankovanje”, od 15. do 18. decembra u sportskoj hali STC Wai Tai, na kome će nastupiti Aca Lukas, Nataša Bekvalac i drugi.
Odličan program pripremljen je i za doček Nove godine na Kraljevom trgu, gde će tradicionalno, na desetine hiljada posetilaca novogodišnju noć provesti u sjajnom društvu, ovoga puta uz Harisa Džinovića i trubački orkestar Marka Gligorijevića. Za prvi dan januara zvezda programa je Riblja čorba, a drugog Željko Joksimović.
Svi zlatiborski hoteli za ovu priliku pripremaju i poseban zabavni program, pa će turisti moći da uživaju u različitoj vrsti zabave, uz uobičajeno zadovoljstvo koje pruža zima i odmor na ovoj planini.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com