Sat04202024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM BANJE Novogodišnji praznici u hotelu Termal - Banja Vrdnik

Novogodišnji praznici u hotelu Termal - Banja Vrdnik

  • PDF

Praksa organizovanih dočeka Novih godina u hotelu Termal u Vrdniku ima dugu tradiciju. Za to kažu imaju i uslova ali i želje da svojim gostima obezbede što veseliji i radosniji početak.
Zato u Termalu očekuju da će Kongresna sala, koja prima 350 gostiju, bogatim menijem, kao i zabavnim programom, privući ljubitelje dobre zabave i ispuniti njene kapacitete. Goste će za novogodišnjom trpezom, osim predjela, glavnog jela, deserta i dva pića, dočekati i boca penušavca, a za atmosferu će biti zadužen Eksploziv bend, koji je prošle godine oduševio publiku, pa se s pravom očekuje da će ove godine biti još bolje.

Hotel Termal je ustanova koja se pre svega brine o zdravlju svojih gostiju, pa tako, posle obilnijeg jela i pića, zaposleni preporučuju nekoliko dana boravka u ovoj banji, uz korišćenje bazena, saune, raznih masaža, modernizovanog i novim spravama opremljenog trim kabineta. Uz pomoć stučnog tima fitness instruktora, malo više hrane i opuštanje tokom praznika se neće ni primetiti.
Kako bi svojim gostima boravak učinili prijatnijim i potpunijim, domaćini su obezbedili bežični internet brzine 100Mbit/s, kao i bolji signal za TV, što omogućava kvalitetniju konekciju nego što je bio slučaj do sada.
Banja Vrdnik pruža izuzetno velike mogućnosti za duge šetnje i boravak na čistom vazduhu. Ovo turističko-banjsko mesto, u srcu Fruške gore, na nadmorskoj visini od 240 metara, poznato je kao mesto sa najvećim brojem sunčanih dana u Vojvodini i Srbiji , a tzv. ruža vetrova omogućava izuzetno prijatnu klimu.
Svi posetioci, ljubitelji verskog turizma imaju mogućnost da posete obližnje manastire, u posebnoj, svečarskoj atmosferi pred božićne praznike.
Ljubitelji Božanskog pića, boravak u Vrdniku mogu da iskoriste za obilazak nekolicine vinarija koje se nalaze u neposrednoj blizini.
Izuzetan geografski položaj koji Vrdnik zauzima, blizina velikih gradova, autoputa, aerodroma, odavno je Vrdnik učinila omiljenom destinacijom Beograđana, Novosađana, Mitrovčana, ali i gostiju iz inostranstva.
Zainteresovani za ispraćaj Stare i doček Nove 2017., više informacija mogu naći na sajtu: www.termal-vrdnik.com, ili pozvati telefonom na broj: 022-465-819, odnosno Mobile: 069-755-727, a ljubazno osoblje, koje raspolaže svim potrebnim podacima i ponudama mogućih aranžmana od 2, 3, 5 i više dana, moći će da da detaljnija obaveštenja.
Za sve blagodeti koje pruža ovo mesto, pobrinula se priroda, za atmosferu, hranu i piće, pobrinuiće se domaćini, a na vama je da se odvažite na kraći put i da prema želji i mogućnostima uđete u Novu godinu odlično raspoloženi i ambijentu koji ćete pamtiti.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com