Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Besplatna predstava studenata PMF-a za mališane

Besplatna predstava studenata PMF-a za mališane

  • PDF

Do kraja godine, mališani dva novosadska vrtića imaće priliku da vide predstavu “Igram. Igraj! Igrajmo se!”, koju pripremaju studenti PMF-a u okviru humanitarnog projekta.
U pitanju je studentski projekat “Igram. Igraj! Igrajmo se!” u organizaciji studenata III godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, a pod rukovodstvom prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i doc. dr Igora Stamenkovića.

Projekat je humanitarnog karaktera, a do sada je realizovano 37 ovakvih i sličnih događaja
http://www.dgt.uns.ac.rs/page.php?41).
Novosadska dečica uživaće u dve predstave studenata PMF-a i to u vrtićima: “Veseli vrtić“- 20. decembra u 9h i „Kalimero“ – 22. decembra u 9h.
Cilj ovakvih akcija je da se deci pokaže da se svi mogu družiti, bez obzira na razlike među njima kao što su nacionalna pripadnost, pripadnost određenoj rasi, materijalni status, pol i drugo, te da treba da poštuju starije, budu poslušni i pomažu drugima.
Sredstva koja se prikupljaju na dobrovoljnoj bazi, ostaju ovim vrtićima za novogodišnje paketiće i potrebne stvari, neophodne za neometano funkcionisanje.
Kontakt osoba za više informacija prof. dr Anđelija Džigurski 063 810 20 91.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com