Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM HOTELI Uručene nagrade najboljima u hotelskoj industriji

Uručene nagrade najboljima u hotelskoj industriji

  • PDF

Jubilarna priznanja „Ambasadori dobre usluge” najistaknutijim ličnostima i organizacijama iz sveta turizma i hotelijerstva, koja već desetu godinu dodeljuje „Turistički Svet“ u saradnji sa Udruženjem za turizam PKS, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dodeljena su u sredu, 14.12.2016. godine, na gala večeri u beogradskom hotelu Crowne Plaza.


Zlatne povelje „Ambasador dobre usluge” uručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizam i telekomunikacija Rasim Ljajić prof. dr Milovanu Stanišiću, predsedniku Univerziteta Singidunum, Danilu Mariću, direktoru kompanije Unionclean i Žarku Raduloviću, suosnivaču hotela Splendid Conference & SPA Resort iz Budve, kome je takođe dodeljeno priznanje za decenijsko trajanje u izgrađivanju sopstvenog luksuznog brenda i prepoznatljivih standarda kvaliteta. Orden „Ambasador dobre usluge“ Rasim Ljajić prvi put dobio je Novak Đoković, kao priznanje za izuzetan doprinos imidžu naše zemlje u svetu. Nagradu su u Novakovo ime primili njegovi roditelji, Srđan i Dijana Đoković.
Jubilarno priznanje „Ambasadori dobre usluge” pripalo je kompaniji UTP Morava iz Čačka, povodom 70 godina postojanja, i beogradskom IN Hotelu, za 10 godina trajanja.
Za lidera hotelske industrije proglašen je Aleksandar Vasilijević, generalni direktor Falkensteiner hotela iz Beograda.
Nagrade su dobili i najbolji hotelski menadžeri u 2016: Nemanja Mihajlović, direktor prodaje Metropol Palace Hotela u kategoriji „Menadžer prodaje“; Maja Remetić, PR&Marketing menadžer Hotela Solaris, Vrnjačka Banja u kategoriji „PR&Marketing menadžer“; Saša Marjanović, menadžer recepcije hotela Tulip Inn Putnik, Beograd u kategoriji „Menadžer recepcije“; Jelena Veljanović, menadžer hotelskog domaćinstva hotela Envoy, Beograd, u kategoriji „Menadžer hotelskog domaćinstva“; Marija Nikolić, koordinator Wellness centra Kovilje, SB Banja Koviljača, u kategoriji „Wellness & SPA menadžer“ i Milan Petrović, F&B menadžer, hotela Srbija, Vršac u kategoriji „F&B menadžer“.
Komnen Bakić, šef kuhinje restorana Prime hotela Crowne Plaza, Beograd poneo je titulu “Chef of the year”, a jubilarno priznanje “Chef of the decade” pripalo je Stambolu Geštamovu, šefu kuhinje hotela Park.
Priznanja za novi kvalitet dobili su Etno naselje Vrdnička kula, Vrdnik i Grey Hotel, Kopaonik. Priznanje PRESS zvezdica poneli su Kraljevi čardaci spa, Kopaonik.
Nagradu za ekskluzivni nacionalni suvenir primila je firma Maruška iz Preljine, Čačak.
Priznanje za medijskog partnera hotelsko-turističke industrije pripalo je SAT Media Grupi, a priznanja za partnere hotelske a pripala su firmi Winterhalter Gastronom YU, Beograd i Ugostiteljsko-turističkoj školi, Beograd.
Na ovom elitnom događaju okupili su se hotelijeri i njihovi poslovni prijatelji i kolege iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnici institucija, medija i diplomatskog kora. Povodom desetogodišnjice dodele priznanja „Ambasadori dobre usluge“, gostima su predstavljeni i svi dosadašnji dobitnici ove prestižne nagrade. (kraj)
P.R.A. agencija, ovlašćena za odnose sa javnošću
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com