Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM BANJE Banja Rusanda vraća osmeh na lice

Banja Rusanda vraća osmeh na lice

  • PDF

Iza kolektiva banje „Rusanda“ je još jedna radna i uspešna godina, u kojoj je mnogim bolesnicima vraćen osmeh na lice i unapređen kvalitet života. Kolektiv je radio profesionalno i složno, dopunjena je oprema sa 5 novih aparata i 2 hidromasažne kade, uvedeni su novi velnes programi – luksuzne masaže školjkama iz Tihog okena i kamenjem od himalajskih soli, tretmani lica za podmlađivanje, šumska medicina i vežbe u zatvorenm bazenu.

- Učestvovali smo sa naučnim radovima na međunarodnim i domaćim kongresima, na sajmovima, u medijima, na sportskim igrama i dobili smo nekoliko nagrada i priznanja. Ove godine smo imali i goste sa vaučerima R. Srbije - obavestila je dr Nada Naumović i nastavila:
- Upravo smo krenuli u renoviranje paviljona 2. i kinezi sale, a početkom sledeće godine planiramo renoviranje zatvorenog bazena u skladu sa evropskim standardima i niz novih projekata.
Banja „Rusanda“ se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju i ima kolektiv koji veoma profesionalno obavlja svoj posao, uz iskren osmeh i puno pažnje i uvažavanja za svakog korisnika, tako da je posebno poslednjih nekoliko godina postala prepoznatljiva destinacija za lečenje, ali za relaksaciju i uživanje u različitim velnes i kulturno-zabavnim sadržajima.
U banji „Rusanda“ se organizuje doček 2017. godine u elegantnoj atmosferi, uz prijatnu muziku grupe „Melem“, ples, veoma profesionalan i duhovit nastup Miljana Vukovića, glumca pozorišta iz Zrenjanina, goste iznenađenja, tombolu i bogato i raznovrsno posluženje na bazi „švedskog stola“, dok su za prvi dan Nove godine predviđeni razni velens sadržaji.
Kolektiv i direktorica prof. dr Nada Naumović Vam čestita Božićne praznike i želi zdravlje i srećnu i uspešn novu 2017. godinu.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com