Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vojvodina jedinstvena turistička destinacija

Vojvodina jedinstvena turistička destinacija

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija Vojvodine priredila je u Skupštini AP Vojvodine novogodišnji koktel, kome je prisustvovao predsednik Pokrajinske vlade, gospdoin Igor Mirović, predstavnici turističkih organizacija, kao i medija.

Uz prigodan umetničko-zabavni program gostima se obratila i direktorka Turističke organizacije Vojvodine, dr Nataša Pavlović, koja je zadovoljna prisustvom tako velikog broja saradnika i zvanica, ali i predstavnika “sedme sile”, izjavila da izražava zadovoljstvo i zahvalnost svima na dosadašnjoj saradnji sa partnerima iz turističkog sektora, te je rekla:
- Broj odazvanih gostiju govori o kvalitetu zajedničkog poslovanja i početku ostvarenja vizije da je Vojvodina zaista jedinstvena turistička destinacija.
Između ostalog, istakla je da je vizija Turističke organizacije Vojvodine da postoje jasno definisani turistički proizvodi, koji svakako uključuju i već čuvene destinacije, ali i one nove neotkirvene mikro destinacije. Takođe, naglasila je značajnost saradnje partnera iz svih opština i gradova širom Vojvodine, te da je to jedini ispravan način daljeg razvoja turizma.
Turistička organizacija Vojvodine se ovom prilikom još jednom zahvalila svim partnerima i saradnicima na ukazanom poverenju i dosadašnjoj saradnji, u uverenju da će ubuduće zajedno nastaviti sa uspešnim poslovnim poduhvatima u 2017.

Više fotografija možete da pogledate na: https://www.facebook.com/topsrbija/media_set?set=a.1496644937015661.1073743635.100000105079334&type=3&pnref=story

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com