Fri07192024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Aleksandru Totu i Vidaku Raičeviću sa PMF-a uručene prestižne godišnje nagrade

Aleksandru Totu i Vidaku Raičeviću sa PMF-a uručene prestižne godišnje nagrade

  • PDF

Najboljim studentima u minuloj školskoj godini, dodeljene su u ponedeljak, 26.12.2016. godine, nagrade "Dr Zoran Đinđić" za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz oblasti filozofskih i socioloških nauka, Specijalna nagrada "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača za sveukupni doprinos nauci i Nagrada za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2015/2016. godini.

Godišnja nagrada "Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača za 2016. godinu" u Vojvodini pripala je doktorandu Aleksandru Totu, Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Prirodno-matematički fakultet.
Godišnja nagrada "Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka" za 2016. godinu u Srbiji pripala je Anđeliji Milić, Filozofski fakultet u Nišu, Departman za filozofiju, za odbranjen master rad na temu: "Odnos života i smrti sa budnošću i usnulošću u Heraklitovoj filozofiji".
Specijalna nagrada "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača za sveukupni doprinos nauci: dr Branislav Šojić, Tehnološki fakultet.
Nagrada najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2015/2016. Godini pripala je Vidaku Raičeviću, studentu master studija na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine na PMF-u.
Pre dve godine, dobitnik ove nagrade je bio takođe sa PMF-a, Dejan Orčić, a ostali dobitnici sa ovog fakulteta su: Dr Ivana Ivančev-Tumbas, Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, 2004. Godine; Dr Igor Dolinka, Departman za matematiku i informatiku, 2006. godine;
Dr Miloš Stojaković, Departman za matematiku i informatiku, 2008. godine; Dr Dušan Mrđa, Departman za fiziku, 2009. Godine; dr Jovana Nikolov, Departman za fiziku, 2014. godine.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com