Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA IZLOŽBE SFW: Marija Šabić veliča lepotu žene

SFW: Marija Šabić veliča lepotu žene

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Od prvog dana prisutna na SFW-u postala je njegov zaštitni znak. Marija Šabić je krajem septembra imala priliku, zadovljstvo i kako kaže veliku čast, da svoju kolekciju, za koju je inspiraciju našla u nežnim pokretima krila na vetru, prikaže na prestižnoj Milanskoj nedelji mode, zajedno sa imenima svetske mode: Versace, Prada, Max Mara, Roberto Cavalli, Trussardi i drugi.

Osim oduševljenja scenografijom i organizacijom, bila je posebno zatečena ugledom Svetlane Horvat i SFW u modnim krugovima, a modna revija u Palati Giuresconti, ispred katedrale Duomo, na Mad Mood - Milano Fashion Week, bilo je iznad svih njenih očekivanja. Uspeh njene kolekcije na Milan FW-u prirodno je odredio da se istom zatvori novembarski happen-ing.
Ni ovoga puta u Novom sadu Marija Šabić nije odustala od svojih principa: posebno, elegantno i seksi, do granice dobrog ukusa. Kolekcija svečanih, laganih haljina i kombinezona, kombinovanih sa šalovima i pelerinama od prozirnih materijala, koji podsećajući na velika, nežna krila, veličaju lepotu žene i njenog tela prikazujući je sa ljubavlju i divljenjem. Sloboda pokreta i ženstvenost bez skrivanja ali ni preteranog otkrivanja, apostrofirani su komadima u bojama neba, bordo tonovima strasti, crnim i bež kontrastima. Sve to naglašeno je prozračnim, lepršavim materijalima, uz dodatak čipke u vidu aplikacija na haljinama, koji dosledno slede njeno koketiranje između otmenosti i seksipila.
Marija Šabić, kreatorka koja se usavršila u kreiranju visoke mode za žene u vidu večernjih, dnevnih haljina i venčanica, ima uspešnu saradnju sa Miss Yu kompanijom, i oficijalni je dizajner večernjih toaleta za predstavnice Srbije na Miss World, Miss Universe i Miss Europe takmičenjima.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com