Tue07232024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO Jovana Jakovljev Trivan: Komora snažnija i jača od svakog pojedinca

Jovana Jakovljev Trivan: Komora snažnija i jača od svakog pojedinca

  • PDF

Na nedavno održanoj Svečanoj akademiji Privredne komore Vojvodine povodom obeležavanja 98. godina tradicije i poverenja privrednika u ovu instituciju, između ostalih, prisutnima se obtratila i direktorka kompanije Nopallux iz Bačke Palanke, Jovana Jakovljev Trivan. Ona je posebno istakla značaj podrške Privredne komore Vojvodine u podršci i podsticanju mladih preduzetnika da se ohrabre, osnuju svoje kompanije i zauzmu mesto u poslovnim tokovima koje im u budućnosti pripada.

- Dolazim iz porodične kompanije Nopallux, koja ostvaruje značajne poslovne rezultate u oblasti razvoja i proizvodnje elektro instalacionog materijala. Sa rastućim tržištem u zemlji i inostranstvu, naša kompanija predstavlja značajan činilac u privrednom ambijentu Srbije. Danas sa 68% plasamana naših proizvoda u zemlje Evropske Unije ui regiona, spadamo u pretežno izvozno orijentisana preduzeća. Za ovaj rezultatat velikim delom je zaslužna i PKV, koja je bila naš pouzdan partner u osvajanju novih tržišta. Počev od potrebnih informacija o načinu i uslovima poslovanja u zemljama koje su nam strateški važne do direktne promocije kroz zajedničke B2B susrete i sajamske nastupe. Uz Komoru smo sa lakoćom stigli i predstavili naše proizvode pored pomenutih zemalja EU i regiona i tržištima Ruske Federacije, Belorusije, Kazahstana, Azerbejdžana, Irana i drugih. Naš pozitivan primer govori da je uz Komoru globalno povezivanja postalo lakše nego ikada ranije – izjavila je Jovana Jakovljev Trivan.
Ona je naglasila da su pouzdani kontakti i precizne informacije osnova dobre saradnje.
- Privredna komora je institucija koja konstantno sprovodi analize i prati ekkonomska kretanja i trendove u gotovo svim zemljama sveta. Kao takva Komora nam je bila baza znanja prilikom interesovanja o propisima, sertifikaciji kao i mogućnostima finansiranja i korišćenja međunarodnih fondova.
Na osnovu svega, u Privrednoj komori Srbije i posebno komori Vojvodine, prepoznali smo važnog, stabilnog i pouzdanog partnera. Sa punim poverennjem pozivam sve privrednike da uzmu aktivno učšće u radu i aktivnostima Komore, kako bi i oni uz članstvo u Komori osetili snagu i sigurnost zajedništva, gde je Komora snažnija i jača od svakog pojedinca – zaključila je Jovana Jakovljev Trivan.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com