Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE SerbianAdventures.com na Beogradskom sajmu turizma

SerbianAdventures.com na Beogradskom sajmu turizma

  • PDF

Na Beogradskom sajmu turizma od 23-26. februara predstaviće se i turistički portal SerbianAdventures.com - jedini servis za online rezervisanje razgledanja i izleta po Srbiji. Pod sloganom Svi izleti po Srbiji na jednom mestu posetiocima će se predstaviti ponuda mnogobrojnih ponuđača širom Srbije - razgledanja, izleti i putovanja sa polascima iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zlatibora, Vrnjačke banje, Subotice, ... U ponudi je preko 150 aktivnih ponuda!

Na portalu posetioci imaju mogućnost pregleda tura i izleta po Srbiji na srpskom ili engleskom jeziku, po datumu i mestu polaska, destinaciji, interesovanjima, ... pa se tako posebno mogu pregledati ponude za vinopije, porodice sa decom, programe koji imaju popust za penzionere, avanturiste, ...
Na sajtu su predstavljeni programi sa definisanim datumom putovanja. Po slanju rezervacije, klijenti momentalno dobijaju potvrdu rezervacije, a isto tako i organizatori koji dalje preuzimaju procesuiranje rezervacije.
Svi posetioci sajma mogu na štandu 2200/3 u hali 2 učestovati u nagradnoj igri odgovarajući na pitanja o poznavanju Srbije, a nagrade će biti putovanja na najpopularnije ture iz prošlogodišnje sezone: Đerdap sa krstarenjem, Smederevo-Viminacium-Srebrno jezero-Deliblatska peščara, Dvorci Vojvodine, Vampirska tura, Fruškogorska vinska tura i druge. Izvlaćenje nagrada će biti svaki dan u 14 h.
Na sajmu će se najaviti i Foto konkurs za izbor najbolje fotografije iz Srbije čija kampanja startuje od 01. marta i trajaće do 01. juna.

Đura Ernst
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com