Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Predstavljanje potencijala Srbije na Sajmu turizma u Beogradu

Predstavljanje potencijala Srbije na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Turistička organizacija Srbije (TOS) u centralnom delu hale 4 Beogradskog Sajma predstavlja celinu turističkih potencijala, kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih bogatstava naše zemlje na 39. Međunarodnom sajmu turizma ITF u Beogradu, koji se održava od 23. - 26. februara 2017.

Na štandu TOS veličine 115m2 biće predstavljena celina turističke ponude Srbije, sa naglaskom na Dunav, kulturnu ponudu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, ponudi vezanoj za kamping i karavaning i manifestacije koje se održavaju u Srbiji, kao i gastronomiju.
Turistička organizacija Srbije (TOS) je nakon velikog uspeha brošure „52 vikenda u Srbiji“, odlučila da bogatu turističku ponudu naše zemlje predstavi kroz istoimeni film i to kroz sva četiri godišnja doba sa porukom ,,Srbija - Sve što volim“.
Ovogodišnji nastup TOS-a na Beogradskom sajmu turizma biće prilika da se turistički potencijali predstave na jedan sasvim nov način i to korišćenjem najmodernijih tehnologija u vidu mobilne aplikacije „Audio vodiča kroz Srbiju“ namenjenu tranzitnim turistima i VR aplikaciju „Virtuelna avantura Srbija - Virtual adventure Serbia“ kreiranu kao platforma virtuelne realnosti koja promoviše najraznovrsnije aspekte turističke ponude Srbije.
TOS će tradicionalno na svom štandu na Beogradskom sajmu turizma organizovati kviz za posetice „ 52 ukusa Srbije“, kao i dodelu glavne nagrade konkursa ,,Srbija - Sve što volim”. Iz sadržajnog programa izdvajamo promociju vaučera za odmor u Srbiji.
Turistička organizacija Srbije (TOS) na sajmu turizma u Beogradu će predstaviti brošuru „52 ukusa Srbije“ koja će posetioce sajma upoznati sa gastronomskom ponudom Srbije i gastronomskim manifestacijama kroz 27 regija, zatim ,,Katalog seoskih turističkih domaćinstava“ i redizajniranu Turističku kartu Srbije..
U okviru ITF Sajma u Beogradu, TOS organizuje 13. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“ u Hali 3A. Na 30 izložbenih pultova biće predstavljeni suveniri iz svih regija Srbije. Majstori starih i umetničkih zanata će predstaviti proizvode koji su rađeni tradicionalnim tehnikama ali prilagođeni potrebama današnjice.
Mnogobrojne turističke organizacije koje u svojim aktivnostima imaju i suvenirsku prodaju, proizvođači suvenira, udruženja koja se bave očuvanjem i negovanjem starih i umetničkih zanata izložiće proizvode svoga rada.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com