Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Nešto novo u gradu Kruševcu

Nešto novo u gradu Kruševcu

  • PDF

Turistička organizacija Kruševca i Specijalna bolnica Ribarska Banja će na zajedničkom štandu u hali 4 promovisati turističku ponudu grada i okoline na 39. „Međunarodnom sajmu turizma“, koji se održava od 23. do 26. februara 2017. godine u Beogradu.

Promocija grada Kruševca pod nazivom “Nešto novo u gradu” biće sa akcentom na manifestacije u gradu, a svoju hotelsko-ugostiteljsku ponudu promovisaće hotel “Trayal”, garni hotel „Nicolo 037”, i konačište „Dabi“.
Prema program u četvrtak, 23.02. nakon svečanog otvaranje Sajma, na štandu TO Kruševac će uslediti promocija manifestacije “Otkrijte Rusiju i Moskvu sa nama”, što će takođe biti učinjeno i u nedelju.
Za petak, zakazana je promocija i afirmacija Jastrepca, nagradna igra za posetioce štanda (nagrada 2x2 noćenja za 2 osobe u hotelu „Trayal”).
Manifestacije „Drugi festival balona“ i „Viteški megdan u Lazarevom gradu“, biće predstavljene u subotu, 25.02.
Turistička organizacija grada Kruševca i Specijalna bolnica Ribarska Banja pozivaju sve zainteresovane za detaljniji program manifestacija u ovom kraju, kao i turističku, gastronomsku I kulturnu ponudu ovog kraja.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com