Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TONS sa dve evropske titule na Sajmu turizma

TONS sa dve evropske titule na Sajmu turizma

  • PDF

Turistička organizacija Grada Novog Sada će se tradicionalno predstaviti na Beogradskom sajmu turizma, koji je najveći sajam turizma u regionu i promovisaće svoje najnovije projekte za tekuću godinu, kao i predstavnike turističke privrede i turističku ponudu Grada Novog Sada.

Grad Novi Sad kao nosilac dve veoma važne titule Evropske prestonice kulture 2021. i Omladinske prestonice Evrope 2019. predstaviće svoje aktivnosti na zajedničkom štandu TO Novog Sada.
Na moderno dizajniranom štandu pored timova koji će prezentovati ove dve titule biće i turističke agencije Panacomp i Putokaz koje će promovisati turističke ture za posetu našem gradu u toku cele godine, smeštajni objekti prenoćište Stojić i hotel Sole Mio, ustanove kulture Muzej Vojvodine i Atelje 61, manifestacije EXIT, Serbia Fashion Week, Futoška kupusijada, suveniri.
Novi Sad je izgradio svoj imidž kao city break destinacija, sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih se oni uvek vraćaju u Novi Sad. Na štandu će tokom sajma biri održan veliki broj sastanaka sa predstavnicima medija, turoperatera iz zemlje i inostranstva sa kojima Turistička organizacija Grada Novog Sada planira saradnju u narednom periodu.
U šest izložbenih hala nastupiće preko 1000 izlagača iz 56 zemalja. Po prvi put svoje turističke atrakcije predstaviće i Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Zemlja partner 39. Sajma turizma je Crna Gora.
Očekujemo Vas na štandu Turistička organizacija Grada Novog Sada u hali 4.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com