Mon04222024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Protokol o saradnji TO regije Zapadna Srbija i Višegrad na projektu Čarobni turistički prsten

Protokol o saradnji TO regije Zapadna Srbija i Višegrad na projektu Čarobni turistički prsten

  • PDF

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija i Turistička organizacija Višegrad će na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, potpisati protokol o saradnji. Protokol će biti potpisan u petak, 24. februara u 14 časova, na štandu Republike Srpske.

Cilj potpisivanja protokola je unapređenje dosadašnje dobre saradnje i promocija jedinstvenog turističkog proizvoda - „Čarobni turistički prsten“, na domaćem i međunarodnom turističkom tržištu.
Program „Čarobni turistički prsten“ koji obuhvata posetu Mokroj Gori - Šarganska osmica i Drvengrad, čuvenom mostu na Drini i Andrićgradu u Višegradu, krstarenje prelepim kanjonom reke Drine i posetu planini Tari, prethodnih godina je zaživeo pre svega angažovanjem turističkih radnika sa obe strane Drine.
Od ove godine „Čarobni turistički prsten“ biće znatno unapređen, turističke agencije već imaju ugovorene turističke grupe, čak iz Novog Zelanda, mnogih evropskih zemalja, kao i iz Srbije. Kanjonom Drine ploviće brod kapaciteta 100 mesta, vlasništvo turističke agencije „Tara turs“ , koja je glavni organizator ovog programa.
Značajan vid saradnje između TO regije Zapadna Srbija i TO Višegrad predstavljaće izrada zajedničkih projekata u turizmu i koordinacija aktivnosti turističkih subjekata u cilju unapređenja jedinstvenog turističkog proizvoda i povećanja turističkog prometa.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com