Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkur predstavlja zdravlje

Merkur predstavlja zdravlje

  • PDF

Specijalna bolnica „Merkur” već tradicionalno, će se predstaviti na 39. Sajam turizma u Beogradu, koji se održava od 23.-26. februara. Na ovoj manifestaciji „Merkur” će predstaviti najnovije programe ustanove uz prigodan prateći program, pod sloganom “Briga o građanima, koja traje 70 godina” u cilju obeležavanja godine jubileja od 70 godina postojanja, uspešnog rada i lečenja.

„Merkur” je kroz dobro vođenu strategiju razvoja uspeo da se razvije od „Zdravstvenog preduzeća“, do modernog medicinskog i spa kompleksa, ali prvobitni društveni i humani cilj i danas se ostvaruje. Predstavljajući srž Vrnjačke Banje i njene usluge tokom svih 70 godina postojanja, ustanova se transformisala od prvobitnog zavoda i kasnijeg RH centra u moderan Medicinski i spa kompleks Merkur.
Na Sajmu će biti promovisane specijalne akcije koje je „Merkur” pripremio za period pred aktuelnu sezonu 2017. godine.
Zima u Merkuru je akcija koja uključuje vrhunsku medicinu Merkura u cilju unapređenja zdravlja i opuštanje u Wellness i Akva centru po ceni od 3.990,00 dinara dnevno.
Zdravlje, bazen i sneg je akcija koja kombinuje blagodeti mineralne vode i medicinske tretmane po ceni od 3.290,00 dinara po danu.
Svi oni koji do kraja marta meseca budu želeli da se odmore u Vrnjačkoj Banji, mogu to učiniti u Merkuru po 15% nižim cenama za Spa i 20% nižim cenama za klasičan pansion.
Sve rezervacije realizovane tokom četiri dana trajanja sajma, imaće 10% popusta, za sve vrste boravaka tokom cele godine.
Bojana Beljić PR
SB Merkur
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com