Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dva veka građanske tradicije Šapca, Čivijada, Ruže Lipolista...

Dva veka građanske tradicije Šapca, Čivijada, Ruže Lipolista...

  • PDF

Turistička organizacija grada Šapca i ove godine učestvuje na Sajmu turizma u Beogradu od 18. do 21.02.2016. godine, kao redovni izlagač sa štandom u hali 4, u delu Udruženja banja Srbije.

Pozivamo Vas da posetite naš štand, jer Turistička organizacija grada Šapca na 38. Međunarodni sajam turizma sa svojim partnerima izlazi sa novom turističkom ponudom i prvi put samostalno predstavlja sveukupnu turističku ponudu grada Šapca. Pod sloganom "Dva veka građanske tradicije" započećemo program kojim obeležavamo 200 godina od dolaska Jevrema Obrenovića u Šabac, a predstavićemo i različite aspekte turističke ponude šabačkog kraja - od nove stalne postavke šabačkog Narodnog muzeja, preko Parka nauke, planine Cer do brojnih manifestacija: Ruže Lipolista, Čivijadu, Čivijaški karneval, Šabačke konjičke svečanosti, Međunarodni plivački maraton Jarak - Šabac, itd.
Štand Turističke organizacije grada Šapca biće i mesto upoznavanja, sastanka, razmene ideja i kontakata. Mnogo zanimljivih gostiju biće sa nama u četiri sajamska dana, ali i Vama - novinarka Tanja Peternek Aleksić koja je dobitnica Prstena prijateljstva manifestacije Ruže Lipolista biće gost našeg štanda u petak 19.02.2016. godine od 11:00h, a Šapčanka i mlada glumica Nina Janković, promoterka Čivijaškog karnevala, čekaće Vas na štandu Turističke organizacije grada Šapca istog dana i u isto vreme kako bi Vam predstavila sve zanimljivosti jednog karnevalskog grada.
Pozivamo Vas da svakako posetite naš štand, budete deo programa koji smo pripremili za Vas, a više informacija možete dobiti na sajtu http://sabacturizam.org/?p=3808.
Čekamo Vas u hali 4 Beogradskog sajma!
Sa nestrpljenjem Vas očekujemo.

Tamara Pejić,
TO grada Šapca
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com