Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vršac pozvao na jubilarne Dane berbe grožđa i Vinofest

Vršac pozvao na jubilarne Dane berbe grožđa i Vinofest

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Turistička organizacija Grada Vršca, predstavila je svoju ponudu na 39. Mađunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 23 -26 februara.
Na moderno dizajniranom štandu u duhu vinske tradicije akcenat je stavljen na jubilarnu manifestaciju 60. Dani berbe grožđa i Vinofest, a u turističkim zanimljivostima grada veliko interesovanje vladalo je za brošuru „Vidimo se u Vršcu“ u kojoj je predstavljena komplatna ponuda ovoga kraja.

Vršac je izgradio svoj imidž kao vinska destinacija sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih se oni uvek vraćaju u grad pod Kulom.
Tokom Sajma održan je veliki broj sastanaka sa predstavnicima medija, turooperaterima iz zemlje i inostranstva i ostalim predstavnicima turističke privrede.
Premijer u Vladi Srbije, Aleksandar Vučić, u poseti na štandu Turističke organizacije Vršac, u razgovoru sa Julkicom Mitrašinović, članicom Veća za turizam pohvalio je predstavljanje turističke ponude Vršca i izrazio veliko zadovoljstvo kako jedan vinski grad kao što je Vršac treba da posluži za primer dobre prakse i ostalima u okruženju.
Štand Vršca na sajmu turizma posetio je i Pavle Počuč, zamenik Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, kao i članovi grupe „Neverne bebe“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com