Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

PKV Kapija uspeha u rukama najboljih

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Privredna komora Vojvodine (PKV) dodelila je plakete i priznanja „Kapija uspeha“ za unapređenje i podsticanje kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2016. godini, u hotelu „Prezident“ u Novom Sadu, u utorak 28. februara 2017. godine.

Predsednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević, naglasio je da PKV već 25 godina u kontinuitetu dodeljuje ovo priznanje i da je „primarni cilj razvoj privrede, koji će pospešiti dalji porast broja radnih mesta i pad nezaposlenosti“. Privredna komora Vojvodine u dobitnicima priznanja vidi pouzdane partnere na putu ostvarivanja tog zajedničkog cilja. - Zbog toga, 'Kapije uspeha' su vid podrške i podstreka svima onima koji svojim predanim radom iznova pospešuju kvalitet usluga čime postaju najbolji među najboljima - rekao je Vučurević.
Potpredsednik Pokrajinske vlade, Đorđe Milićević, istakao je da je brži privredni razvoj Vojvodine najvažniji prioritet Pokrajinske vlade, a da turizam tu ima veoma značajno mesto. Naročito, jer razvoj turizma utiče na razvijanje i drugih delatnosti poput poljoprivrede, trgovine, saobraćaja, građevinarstva i drugih. Osvrnuo se i na bogat turistički potencijal Vojvodine i dodao da postoji veliki prostor za dodatni rast.
- Ove godine izdvojićemo više za podsticajne mere u turizmu. Gotovo 200 miliona dinara biće usmereno organizacijama, udruženjima i projektima u oblasti turizma - obavestio je potpredsednik Milićević.
A da je Vojvodina turistički bogata, složila se i predsednica Komisije za ocenjivanje Renata Damjanov, koja je čestitala dobitnicima i poručila da nastavimo da istražujemo prelepi prostor u kojem živimo.
- Dobitnici priznanja i plaketa pravi su biseri Vojvodine - zaključila je Damjanov.
U ime dobitnika, skupu se obratila Ivona Borojević, generalni menadžer hotela „Prezident“, koja je čestitala svim dobitnicima i zahvalila se PKV.
- Ova nagrada nam je posebno značajna zato što smo dobili nagradu za kvalitet usluge u hotelu 'Premijer prezident’ iz Sremskih Karlovaca, što definitivno predstavlja najveći biser u višestruko nagrađivanom nacionalnom lancu 'Prezident - rekla je Ivona Borojević. Dodala je da sa PKV postoji dugogodišnja saradnja koja nudi razvoj i podsticaj za sve turističke ugostiteljske objekte na celoj teritoriji Vojvodine.
„Kapije uspeha“ kao najviše priznanje za kvalitet usluga za 2016. godinu u svojim kategorijama dobili su Etno naselje i etno hotel „Vrdnička kula“ (Banja Vrdnik), hotel „Premijer prezident“ (Sremski Karlovci), Vinarija „Deurić“ (Mala Remeta), Salaš Đorđević (Šupljik); dok su dobitnici plaketa za kvalitet usluga Restoran CFK (Vrbas), Etno kuća „Tošina kuća“ (Jarak), Salaš Tatić (Turija), „Art kafe" (Kanjiža), Porodični podrum vina „Selecta“ (Gudurica) i porodična vinarija „Vinik“ (Vršac).
Svojim prisustvom svečanu dodelu nagrada uveličali su Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, vlasnik vinarije PIK Oplenac Andrej Semikin, Tatjana Gerić iz Privredne komore Srbije, prof. dr Lazar Lazić sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, generalni sekretar PKV dr Jovan Vujičić, zamenik generalnog sekretara Bojana Miljuš, sekretar Udruženja ugostiteljstva i turizma i zajednica preduzetnika PKV Dragica Samardžić, sekretar Udruženja trgovine i Udruženja komunalno-stambene privrede i urbanizma mr Dragomir Đukić.

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija/media_set?set=a.1567607046586116.1073743703.100000105079334&type=3.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com