Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Univerzitetu Privredna akademija Novi Sad prvi Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za kvalitet u oblasti obrazovanja

Univerzitetu Privredna akademija Novi Sad prvi Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za kvalitet u oblasti obrazovanja

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Od 06.- 08. marta na Novosadskom sajmu po dvanaesti put se održava Međunarodni sajam obrazovanja „PUTOKAZI”. Ove godine, po prvi put su uručena i priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama. INSTITUT IQ INDIVIDUAL DOO, Novi Sad nagrađen je sa tri Velike zlatne medalje za nastup Predškolske ustanove „Anđeo čuvar“, Edukativno sportskog centra „Medijana“ i Osnovne škole „Sveti Kirilo i Metodije“. Na osnovu ukupnih rezultata ocenjivanja kvaliteta Instutut IQ Individual dobitnik je PEHARA NOVOSADSKOG SAJMA za kvalitet obrazovnog procesa.

UNIVERZITET PRIVREDNA AKADEMIJA Novi Sad dobitnik je četiri Velike zlatne medalje za nastup Stomatološkog fakulteta, Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i Farmaceutskog fakulteta. Na osnovu ukupnih rezultata ocenjivanja kvaliteta Univerzitet privredna akademija osvojio je VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR NOVOSADSKOG SAJMA za visok kvalitet obrazovanja.
Prof. dr Marko Carić, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija Novi Sad primajući ovo priznanje izrazio je zadovoljstvo što je Univerzitet Privredna akademija dobio ovo priznanje, ali i zbog toga što je u 90-togodišnjoj istoriji ustanovljenja nagrade za kvalitet po prvi put u žižu stavljena i oblast obrazovanja, i to visokog, srednjeg i osnovnog.
- Drago nam je što smo u tom premijernom izdanju osvojili „Ligu šampiona“ i ova nagrada će sigurno predstavljati podstrek i stimulans za dalji rad - izjavio je dr Carić.
Na pitanje šta Univerzitet Privrednu akademiju izdvaja od drugih visokoobrazovnih ustanova dr Carić je odgovorio:
- Mi se ne poredimo sa drugima, bavimo se sami sobom. Trudimo se koliko god je to moguće da se razvijamo i da se uključujemo u domaće i međunarodne obrazovne tokove, da što više pružimo našim studentima i da budemo kvalitetan partner i predstavnik visokog obrazovanja. Univerzitet Privredna akademija je jedan od retkih u zemlji koji nije zabeležio pad interesovanja novih studenata. To se objašnjava permanentnim naporima svih zaposlenih da Univerzitet raste i razvija se, kako na domaćem tako i na internacionalnom planu, da se koristi svaka prilika za napredak, a ponavljanje grešaka se ne dozvoljava. Isticanje novih ciljeva, otvaranje novih dimenzija uz moto: Zadovoljene želje nisu motiv! Univerzitet Privredna akademija konstantno vodi napred.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com