Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novi Sad predstavlja svoju ponudu u Berlinu

Novi Sad predstavlja svoju ponudu u Berlinu

  • PDF

Turistička organizacija Grada Novog Sada se predstavlja na najvećoj svetskoj turističkoj berzi ITB Internationale Tourismusmesse Berlin u Berlinu od 08-12.03.2017. na štandu čiji je nosilac Turistička organizacija Srbije. Pored već uobičajenog interesovanja za grad, tvrđavu, Frušku goru i salaše ove godine se ponosno prezentujemo kao Evropska prestonica kulture 2021. i Omladinska prestonica Evrope 2019.
Već prvog dana sajma održan je veliki broj sastanaka sa organizatorima seminara, turističkim agencijama, predstavnicima medija i kruzer kompanijama. Posetiocima koji su veoma zainteresovani za Novi Sad se deli promotivni materijal na nemačkom jeziku, a veliku pažnju je privukla biciklistička mapa koja se prvi put pojavila na nemačkom tržištu.
U četvrtak, 9. marta Turistička organizacija Srbije će održati "networking događaj" za novinare na kojem će biti predstavljena nova ponuda sa akcentom na aktivan odmor u prirodi, manifestacije i gastronomsku ponudu gde će i Novi Sad kao drugi najveći grad u Srbiji predstaviti svoje turističke atrakcije
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com