Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkuru iz Vrnjačke Banje dodeljene prestižne Evropske nagrade - najbolja regionalna bolnica i menadžer godine

Merkuru iz Vrnjačke Banje dodeljene prestižne Evropske nagrade - najbolja regionalna bolnica i menadžer godine

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Na svečanoj ceremoniji u Londonu, Specijalna bolnica Merkur osvojila je dve prestižne evropske nagrade za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine.
Predstavnici Merkura, direktor dr sci med Dejan Stanojević, i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovali su svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

- Veoma smo ponosni na ove nagrade, posebno što su one pristigle u godini u kojoj se u Merkuru obeležava jubilej od 70 godina uspešnog postojanja. To je potvrda da su svi naši razvojni napori i aktivnost bili adekvatno postavljeni i svakako je podsticaj za realizaciju novih projekata u budućnosti koje smo planirali - izjavio je direktor Merkura, dr sci med Dejan Stanojević.
Ove nagrade predstavljaju visoko cenjeno globalno priznanje za izuzetnost, što je izazvalo osećaj velikog ponosa i uzbuđenje kod svih zaposlenih u Merkuru.
Nagrade su potvrda da Merkur kao medicinski centar, na čelu sa tako izuzetnim vođom dr sci med Dejanom Stanojevićem, svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijume najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucija koja dodeljuje pomenuto priznanje, uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016. godini.
- Kao neki kriterijumi za izbor pobednika među nominovanima navode se liderstvo i ličnost, profesionalizam, obrazovanje i menadžerske veštine direktora kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisciplinarnost usluge, povoljni izveštaji od strane pacijenata, fokus na pacijentima i njihovom zadovoljstvu, …- izjavio je rukovodilac marketinga, Miodrag Miljković.
Organizatori ovog prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacija (EBA), EBA konferencije i Međunarodni klub lidera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com