Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Premier Prezident bajkovit hotel u bajkovitim Sremskim Karlovcima

Hotel Premier Prezident bajkovit hotel u bajkovitim Sremskim Karlovcima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Premier Prezident Garni Hotel *****, dobitnik je prestižne nagrade Privredne komore Vojvodine za 2016. godinu u kategoriji hotela, dodeljene nedavno u Novom Sadu. Za minulih pet godina koliko sa uspehom radi, osvojio je srca brojnih turista u najvinskijem gradiću u ovom delu Srbije, kako svojim uređenjem, tako i nivoom ponude i usluga.

Lociran je u strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija. Premier Prezident Garni Hotel *****, arhitektonski je usklađen sa bajkovitim gradićem, a svojim eksterijerom i enterijerom pleni posebnu pažnju posetilaca. Idealno pozicioniran, svega desetak kilometara od Novog Sada, a 80 kilometara od Beograda, svojim gostima pruža mogućnost da barem na kratko pobegnu iz stvarnosti i da na kvalitetan način provedu svoje slobodne, dragocene trenutke!
Poseta Hotelu je posebno iskustvo, koje će gost zasigurno pamtiti. Šetnjom kroz Premier Prezident, imate osećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer nameštaj i svi detalji vraćaju u minule epohe tog perioda.
Pored 18 raskošnih soba i apartmana, gostima je na raspolaganju Wellness And Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon), Lounge Bar Louis XVI, Balska-Konferenciona Dvorana kapaciteta do 150 mesta i VIP sala idealna za manje skupove (kapacitet do 20 mesta).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com