Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM SEOSKI TURIZAM Kapija uspeha za Salaš Đorđević

Kapija uspeha za Salaš Đorđević

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Salaš „Đorđević“ u Šupljiku, Biljane i Ljubiše Đorđevića, dobitnik je visokog priznanja „Kapije uspeha“ Privredne komore Vojvodine za 2016. godinu u kategoriji salaša.
Izgrađen sredinom prošlog veka, a od strane porodice Đorđević kupljen 2004. godine, napravljen je da čini ne samo mesto na kojem će ljudi zastajati i nalaziti onaj neophodni mir i spokojstvo, već je i pravo tradicionalno, ali istovremeno i savremeno bogatstvo ovoga kraja. Prostire se na površini od osam hektara zemlje i nalazi se u neposrednoj blizini Palićkog jezera.

Vremenom je preuređen kako bi zadovoljio sve potrebe savremenog društva, istovremeno zadržavši svoju autentičnost i prijatan ambijent etno salaša. Domaća kuhinja, folklor i autentičan izgled salaša dočaravaju mladim generacijama osobenost podneblja, Vojvodinu i salaše sa početka 20. veka.
Salaš nudi gostima smeštaj u apartmanima, organizovanje privatnih i poslovnih događaja, organizovanje tematskih dana i večeri, animacije za dečije ekskurzije za osnovce i drugo.
Bračnom paru Đorđević ne nedostaju ideje da za svoje goste uvek osmisle ponešto novo. Tako su, između ostalog, osmislili originalne akcije sadnje drveća u mladenačkom, dečjem i umetničkom šumarku.
Prvo drvo u mladenačkom šumarku zasađeno je 2010. godine, a bračni par Aleksandra i Nenad Simić postali su vrlo brzo roditelji devojčice Ljubinke, čije je drvo potom takođe zasađeno na salašu, ali u dečjem šumarku.
Umetnički šumarak je rezervisan za učesnike manifestacije „Dani Moderne“ koja se svake godine održava na salašu.
Više informacija o Salašu Đorđević možete naći na sajtu www.salasdjordjevic.com

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com