Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO Imlek poklonio dečije igralište Novom Sadu uz poruku: Rasti srećno uz Moju kravicu

Imlek poklonio dečije igralište Novom Sadu uz poruku: Rasti srećno uz Moju kravicu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, „Moja Kravica - Rasti srećno“, danas je svečano otvoreno još jedno dečije igralište, ovog puta u Novom Sadu. Vrpcu su presekli pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović i direktor marketinga Imleka Slobodan Srećković.

Izgradnjom igrališta Imlek se potrudio da najmlađim stanovnicima Novog Sada obezbedi što lepše okruženje za igru. Novo „Moja Kravica“ igralište u Aleji Mike Antića opremljeno je da odgovori na različite potrebe mališana svih uzrasta, koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke u toku odrastanja.
- Veliko nam je zadovoljstvo što baš u Novom Sadu nastavljamo sa ovom društveno odgovornom akcijom, u okviru koje otvaramo još jedno igralište. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo radosno odrastanje deci širom Srbije. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju dečijih igrališta i u drugim gradovima tokom ove godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih - izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga kompanije Imlek.
- Radujemo se što je kompanija Imlek prepoznala potrebu da se našim najmlađim sugrađanima omogući da uz igru prožive najlepše doba svog života - zdravo i srećno detinjstvo. Ispred grada Novog Sada, zahvaljujem se kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu, koje će usrećiti mnoge mališane, jer oni predstavljaju naše najveće blago i budućnost - rekao je Miloš Vučević, gradonačenik Novog Sada.
Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 800.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Bogatog ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni i hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com