Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA IZLOŽBE Serbia Fashion Week taxi najavljuje spektakularnu prolećnu Nedelju mode u Novom Sadu

Serbia Fashion Week taxi najavljuje spektakularnu prolećnu Nedelju mode u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Serbia Fashion Week je i ovog proleća obradovao pripadnice nežnijeg pola koje ponovo imaju priliku da nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonima kozmetičke marke Golden Rose. Čuveni Serbia Fashion Week beauty taxi saobraća novosadskim ulicama od 17. do 20. aprila, u perodu od 13 do 17 časova.

Kada ugledate vozilo obeleženo znakom Serbia Fashion Weeka, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Golden Rose-a koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja, dok vas pri izlasku iz taksija očekuju sjajni pokloni.
Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za beauty taksijem, da ne biste „jurile taksi“ po Novom Sadu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Twitter stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.
Već od 24. aprila očekuje nas početak glavne manifestacije - Serbia Fashion Week. Otvaranje Nedelje mode kakvo do sada nismo imali prilike da vidimo u Srbiji biće održano na glavnom šetalištu novosadske Zmaj Jovine ulice kada će prodefilovati više od 250 manekena obučenih u modele 50 dizajnera iz 30 različitih zemalja sveta. Spektakularno otvaranje Serbia Fashion Weeka uveličaće i nastup Simfonijskog orkestra NS2021, naše predstavnice za predstojeću Evroviziju, Tijane Bogićević, kao i veličanstven nastup Dragoljuba Đuričića sa bubnjarima. Otvaranje koje će biti upriličeno za sve Novosađane i brojne inostrane posetioce, ulepšaće svojim modelima neka od najznačajnijih svetskih modnih imena kao što su Agatha Ruiz de la Prada iz Španije, Eymeric Francois iz Francuske, Arrey Kono iz Nemačke, Romero Bryan, dizajner koji oblači Beyonce, Kate Moss i druge, kao i najznačajniji domaći dizajneri poput Zvonka Markovića, Bate Spasojevića, Marije Šabić, Mladena Milivojevića – Barona, Boška Jakovljevića, Vasilija Kovačeva, Danijele Božić, Vesne Milošević, Suzane Perić, Snežane Dakić, Milice Tričković, Maje Marukić, Ivane Nikolić Stanković, Marte Miljanić, Milice Opačić, Katarine Andrejić, Aleksandra Gavrića i mnogih drugih.
Revijalni program Serbia Fashion Weeka biće smešten u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, kada ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za predstojeću sezonu koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.
Od 25. do 29. aprila, uživaćemo i u drugim segmentima mode – u edukativnim konferencijama, show roomu, takmičenju mladih talenata iz cele Evrope i mnogim drugim.
Detaljnije informacije na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek.

Jelena Galetin Žakić, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com