Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Porodično uživanje na Krovu Srbije u MujEn Lux apartmanima

Porodično uživanje na Krovu Srbije u MujEn Lux apartmanima

  • PDF

Dok se mnogi pripremaju za godišnji odmor u Srbiji, posebno oni koji vole odmor u netaknutoj prirodi i na čistom vazduhu, neka imaju na umu i ponudu MujEn Lux apartmana na Kopaoniku, koja važi u periodu od 01.05.2017.-01.09.2017. godine, ponedeljak/petak 4 noći/5 dana u apartmanima standard kategorije za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Petodnevni aranžman nudi se za samo 199€. Doplata za dete starije od 12 godina je 25% od celokupnog iznosa aranžmana.

Gostima je obezbeđen obilan doručak, a tokom dana neograničeno korišćenje kompletnog Spa centra (zatvoren bazen, infra crvena sauna, suva finska sauna, parno kupatilo, đakuzi kade, tepidarijumi).
Doplata za večeru (nije obavezna) iznosi 8€ po osobi
Za one koji ne mogu bez interneta, obezbeđena je besplatna Wi Fi konekcija tokom boravka, kao i parking mesto za svakog gosta hotela.
U navedenu cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 100,00 dinara po osobi po danu i plaća se na licu mesta. Boravišna taksa za decu uzrasta od 7-15 godina starosti je 50, 00 dinara, dok su deca do 7 godina starosti oslobođena plaćanja boravišne takse
Osiguranje po osobi po danu iznosi 30,00 dinara i cena je ista za odrasle i za decu.
Za one koji nemaju vremena za duži boravak, MujEn Lux apartmmani su obezbedili jednodnevnu ponudu, tj dnevni boravak u luksuzno opremljenim apartmanima uz neograničeno korišćenje svih usluga Wellness&Spa centra za samo 26,oo EUR-a u dinarskoj protivvrednosti po osobi.
Ovaj aranžman podrazumeva ulazak u apartman nakon 12h, od kada je omogućeno korišćenje Wellness&Spa centra, kao i usluga Bruncha.
Napuštanje apartmana je do 19h
Detaljnije informacije i rezervacije putem meila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na telefon broj
+381 64 8697 815.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com