Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dani Vojvodine u Temišvaru 17. maja 2017.

Dani Vojvodine u Temišvaru 17. maja 2017.

  • PDF

Turistička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju ’’Dani Vojvodine u Temišvaru’’ u sredu 17. maja. U 14h po lokalnom vremenu, na glavnom trgu ovog prelepog rumunskog grada, ispred restorana “Lloyd”, predstaviće se Turistička ponuda Autonomne pokrajine Vojvodine. Cilj ovog događaja je predstavljanje turističkih potencijala Vojvodine novinarima, privrednicima i stanovništvu Temišvara s ciljem dovođenja većeg broja rumunskih turista u Vojvodinu.

Na manifestaciji će, pored Turističke organizacije Vojvodine, učestvovati turističke organizacije gradova Vršca i Sremske Mitrovice zajedno sa još desetak turističkih organizacija opština iz Vojvodine, kao i predstavnici Privredne komore Vojvodine, vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine.
Na konferenciji za medije koja će se održati istog dana u 12h u prostorijama PK Temišvar će govoriti potpredsednik Vlade APV i pokrajinski sekretar za turizam Ivan Đoković, predsednik Privredne komore Vojvodine, predsednik privredne komore Temišvara i direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović.
Posle konferencije za medije, pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Srbije u Temišvaru, u PK Županije Timiš održaće se Poslovni susreti privrednika dve regije. Cilj ovog događaja je udruživanje privrednih subjekata Rumunije i Vojvodine i predstavljanje privrednih i turističkih potencijala Vojvodine upravi, privredi i stanovništvu Temišvara. Poslovni susreti privrednika Vojvodine i Temišvara omogućiće uspostavljanje poslovne saradnje, kao i pronalaženja novih tržišta za njihove proizvode.
U okviru manifestacije, takođe u sredu 17. maja 2017. godine,u restoranu „Lloyd“ u Temišvaru organizovaće se Dani vojvođanskih vina sa početkom u 19h po lokalnom vremenu.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com