Thu07252024

Poslednja izmena:07:58:03 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dan Srbije i vojvođansko gastronomsko veče u Ljubljani

Dan Srbije i vojvođansko gastronomsko veče u Ljubljani

  • PDF

Turistička organizacija Srbije, u okviru svojih aktivnosti na promociji turizma Srbije na regionalnim turističkim tržištima, a u sklopu kampanje „Dani Srbije“, 26. maja 2017. godine u centralnoj pešačkoj zoni Ljubljane organizuje promotivni događaj za publiku „Dan Srbije u Ljubljani“.

Pored Turističke organizacije Srbije, svoju ponudu predstaviće turističke organizacije Vojvodine, Beograda, Novog Sada, Dragačeva i Ivanjice.
Svim zainteresovanim posetiocima biće prezentovana turistička ponuda Srbije sa akcentom na letnje festivale, odmor u prirodi tokom letnje sezone, letnji festivali – Beer Fest, EXIT, Guča i Nušićijada, kao i city break destinacije.
Turistička organizacija Vojvodine, u sklopu ove manifestacije, organizovaće Prezentaciju za turoperatere i medije uz gastronomsku i vinsku ponudu Vojvodine „Vojvođansko gastronomsko i vinsko veče“ u Kristalnoj palati – restorana „DiVino“.
Na prezentaciji će se služiti vojvođanski salašarski specijaliteti i vina iz tri vojvođanske vinske regije a užitak će upotpuniti zvuci vojvođanskog tamburaškog benda.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com