Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO Kosa Trade - firma sa proverenim renomeom na tržištu Srbije

Kosa Trade - firma sa proverenim renomeom na tržištu Srbije

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

“Kosa Trade” je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom ručnog poljoprivrednog i građevinskog alata. Preduzeće ima odličnu poslovnu saradnju sa preko 30 kompanija širom Evrope, ali je najzastupljeniji slovenački program, koji se pokazao dobrim i po kvalitetu i po cenama. Svake godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, uvek na istom mestu, izlaže preduzeće “Kosa Trade”, povećavajući j asortiman svojih proizvoda i broj kupaca.

Preduzeće je osnovano 1996. godine. Tada sa sedištem u Petrovaradinu, danas na adresi Novosadski put 30 u Veterniku. Godine 2010. godine otvoren je distributivni centar u Nišu, čime je upotpunjena distributivna mreža. Takođe ima i predstavništvo firme sa sedištem u Beču. Dejan Ožegović, terenski komercijalista za Bačku i Banat kaže da je interesovanje za poljoprivredu sve veće, posebno poslednjih godina za enološki program. Takođe, sve je više onih koji traže i oslanjaju se na njihove proizvode.
U njihovom katalogu za 2017. možete naći informacije za: program baštenskog alata, program građevinskog alata, ručnog alata, gvožđarski i kućni program, brusno-rezni i varilački program, enološki program, program poljomehanizacije, program prosto i einhell. Kompletnu ponudu „Kosa Trade“ možete naći na njihovom sajtu: www.kosatrade.co.rs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com