Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vršac putevima vina i manifestacijama na Danima Vojvodine u Beogradu

Vršac putevima vina i manifestacijama na Danima Vojvodine u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Dani Vojvodine u Beogradu, je manifestacija koja se tradicionalno u organizaciji Turističke organizacije Vojvodinre, održava već pet godina. U srcu Beograda predstavlja se bogata vojvođanska turistička ponuda.

Turistička organizacija Vršac, je ove godine svoju prezentaciju usmerila ka putu vina i manifestacijama koje će biti održane u narednom periodu. Na štandu TO Vršac, posetioci su mogli da degustiraju kupinovo vino i vina vinarije Bahus. Manifestacija je trajala tri dana, a drugog dana su u gostima na štandu TO Vršac, bile i mnoge medijske kuće koje su zabeležile i prenele turističku ponudu grada.
Pored domaćih medijskih kuća u gostima Vršcu bila je i jedna Izraelska televizija čiji je voditelj Erez Dan, posebnu pažnju za svoju emisiju posvetio vršačkim vinima koja je želeo da proba boraveći sa svojom ekipom na „Danima Vojvodine u Beogradu“ .
Naša vina učinila su ovu promociju veoma primamljivom ne samo Beograđanima već i brojnim turistima koji su u poseti Beogradu.
Sudeći po veoma velikom interesovanju za Put Vina u Vršcu, nije slučajno da je priznanje prvog evropskog vinskog grada u Srbiji, pripalo nama.

Jasna Živković, TO Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com