Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dobro došli na 5. GOSPOJINSKI POLJO-FEST

Dobro došli na 5. GOSPOJINSKI POLJO-FEST

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

Od 25. do 27. avgusta ove godine u Novom Bečeju će se održati još jedna GOSPOJINA, a veliki broj posetilaca svakako će se okupiti i na jubilarnom 5. GOSPOJINSKOM POLJO-FESTU, glavnoj podmanifestaciji, u okviru koje svake godine Novi Bečej poseti više od 100 hiljada ljudi iz čitavog regiona.

Stručni tim GOSPOJINSKOG POLJO-FESTA uveliko vrši pripreme za ovogodišnju manifestaciju koja je proteklih godina izrasla u jednu od najvećih u okruženju kada je u pitanju ponuda najbolje poljoprivredne mehanizacije i opreme, semenske robe, sredstava za zaštitu biljaka, kao i svih usluga koje su danas potrebne poljoprivrednim proizvođačima.
U godini koja je veoma povoljna za poljoprivredu i poljoprivredne proizvođače, imajući u vidu veliki broj podsticaja koji im se nude na pokrajinskim i republičkim nivoima, odnosno od strane Fondacije Prosperitati, uz mnogo veći broj edukativnih i zabavnih sadržaja koje organizatori GOSPOJINSKOG POLJO-FESTA pripremaju ove godine, ne propustite priliku da među prvima odaberete najbolje izlagačke pozicije na 5. GOSPOJINSKOM POLJO-FESTU i da se uz nekoliko varijanti paketa koji se nude opredelite za onaj koji najviše odgovara profilu Vaše kompanije.
Sve potrebne informacije možete dobiti preko e-mejl adrese: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili preko fejsbuk stranice naše manifestacije: Gospojinski poljofest.
Dobro došli na 5. GOSPOJINSKI POLJO-FEST!
Danilo Gurjanov, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com