Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dani Srbije u Temišvaru

Dani Srbije u Temišvaru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija Srbije, u okviru svojih aktivnosrti na promociji turizma Srbije na regionalnim turističkim tržištima, a u sklopu kampanje „ Dani Srbije - Vidi Srbiju“, 08. juna 2017. organizovala je prezentaciju za turoperatere i medije uz gastronomsku ponudu Srbije u restoranu „Lloyd“, u Temišvaru.

Promotivni događaji za publiku, u bašti restorana Lloyd počeli su od 16:00 časova, a promociju Srbije upotpunili su majstori trube Saše Krstića iz Guče.
Na prezentaciji su se obratili predstavnici konzulata, Turističke organizacije Srbije i lokalne turističke organizacije.
Medijska kampanja Turističke organizacije Srbije u regionu veoma je značajna u pozicioniranju Srbije kao letnje turističke destinacije i kao takva praćena je najavom i objavama, a promo aktivnostima rumunskim građanima presdtavilo se 10 gradova iz Srbije.
Vršac, sada već kao domaćin u Temišvaru uvek nailazi na pozitivne utiske kada je reč o destinaciji kakva je Vršac. Manifestacije, planine, gradsko jezgro i put vina aktuelni su i atraktivni za naše susede i rado se odlučuju za neki od programa koji se nalaze u ponudi TO Vršac.

Jasna Živković, PR TO Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com