Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vidi Srbiju - savršen odmor je nadohvat ruke

Vidi Srbiju - savršen odmor je nadohvat ruke

  • PDF

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja ponude Srbije u letnjem periodu
Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS), namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, nastavlja se i ove godine pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor je nadohvat ruke“.

Cilj kampanje je udruživanje snaga i kapaciteta privatnog, javnog, civilnog sektora i profesionalnih udruženja u promociji ponude Srbije u predstojećem letnjem periodu, kao i prilika da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije - vaučeri za odmor u Srbiji u realizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
TOS će promovisati turističku ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu i pozivaće domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije putem jake medijske kampanje, emitovanjem tv spota, putem digitalnih bilborda, oglašavanjem na „onlajn“portalima i medijima, kao i promotivnim događajima na trgovima u 4 grada u Srbiji prema sledećem rasporedu: Niš 16.06.2017, Čačak 23.06.2017, Novi Sad 30.06.2017. Beograd 7.07.2017.
Program promotivnih aktivnosti u gradovima održavaće se od 17 do 21 čas i uključivaće deljenje promotivnog materijala, animaciju, zatim od 17 do 18 časova program na bini i predstavljanje grada domaćina, od 18 do 21 čas program na bini Turističke organizacije Srbije uz predstavljanje turističkih organizacija iz Srbije, kao i promociju najvećih festivala u Srbiji.
TOS će na svom štandu organizovati kviz znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju?“. Nagrade za posetioce obezbeđuju turističke organizacije iz cele Srbije u saradnji sa Udruženjem banjskih i klimatskih mesta Srbije, JP Skijališta Srbije, HORES-om, Nacionalnom Asocijacijom turističkih agencija Srbije (YUTA).
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com