Sun07212024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Ove subote Enduro hepening, a za dve nedelje Drinska regata u Ljuboviji

Ove subote Enduro hepening, a za dve nedelje Drinska regata u Ljuboviji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Moto klub „Ćipura“ iz Valjeva i domaćini „Vila Zelenika“ u Vrhpolju, u subotu, 24. juna 2017. godine, organizuju osmi „Enduro hepening“.
Manifestacija okuplja učesnike iz cele Srbije i zemalja iz okruženja. Ove godine vlada izuzetno interesovanje za obilazak Valjevskih planina, Soko grada, Rožnja, motorom, što je jedan specifičan doživljaj prirodnih lepota koji pruža jedna ovakva manifestacija. Učesnici će obilaziti planinske terene Azbukovice. Cilj i okrepljenje su u „Vili Zelenika“ u Vrhpolju na samoj obali Drine.

- Letnji meseci popunjeni su brojnim manifestacijama na području opštine Ljubovija. Počelo je odbrojavanje do Drinske regate koji šesnaestu godinu zaredom organizuju opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija. Ove godine regata se održava 8. jula - druga subotu jula. Spust Drinom od Rogačice do Ljubovije čini centralni događaj. Prate ga brojna kulturno-zabavna dešavanja. U petak 7. jula u večernjim satima koncert Dženana Lončarevića, a u subotu uveče koncert Leksington benda.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com