Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Učestvujte u kampanji #MojaZapadnaSrbija i osvojite vredne nagrade

Učestvujte u kampanji #MojaZapadnaSrbija i osvojite vredne nagrade

  • PDF

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Turističkim organizacijama: Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića pokrenula je promotivnu kampanju na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija”, a učesnike očekuju vredne nagrade!
Kampanja će motivisati korisnike da na Instagramu i Fejsbuku šeruju fotografije i video materijale sa haštagom #MojaZapadnaSrbija u kojima se prikazuju, isključivo iz prvog lica, doživljaji turista u Zapadnoj Srbiji.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.
Jedan od osnovnih preduslova da turista izabere mesto za odmor je da on zamisli sebe u toj destinaciji. Sadržaj iz prvog lica koji će biti kreiran ovom kampanjom pružiće potencijalnim turistima upravo to - bolju mogućnost da zamisle sebe u turističkoj regiji Zapadna Srbija, da zamisle svoju interakciju sa atrakcijama, gastronomijom, tradicijom, ljudima…
Tim povodom Turistička organizacija regije Zapadna Srbija poziva sve turiste ali i lokalno stanovništvo da se priključe kampanji i tako doprinesu promociji Regije i prikažu najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije.
Da biste učestvovali u kampanji je potrebno je da načinite samo 3 koraka:
1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije - Zlatibor, Zlatar, Uvac, Goliju, Ivanjicu, Taru, Drinu, Bajinu Baštu, Užice, Mokru Goru, Sjeničko - Peštersku visoravan, Prijepolje, Požegu, Arilje, Kosjerić, ... vi birate!
2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;
3. Podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.
Turisti će na ovaj način kreirati fotografije iz prvog lica na kojima će se videti kako su zagrizli komplet lepinju, kako dodiruju stalaktit u pećini, veslaju jezerom, piju rukom vodu sa čistog planinskog izvora, spuštaju se niz stenu, uživaju sa porodicom, zabavljaju sa društvom, voze bicikl, jašu konja i uživaju u mnogim drugim vrhunskim doživljajima u Zapadnoj Srbiji.
Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji. Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima u Zapadnoj Srbiji, i tako u narednih 6 meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu Turističkih organizacija.
Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije!
Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici kampanje mojazapadnasrbija.rs
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com